Levynurkka 16 – The Interrupters – Fight the Good Fight

 

 

 

Los Angelesissa 2011 perustetun ska punk bändin kolmas levy on kuin suoraan ska punk -oppikirjan mukaan tehty ja levyn kappaleista löytyy juuri se kaikki mitä tämän genren musiikissa pitääkin olla.

Ensimmäisellä demollaan Tim Armstrongin kipparoiman Hellcat Records-talliin päässeen nelikon laulajana toimii aiemmin sooloartistina alternative rockia levyttänyt laulaja Aimee Allen ja muu bändi koostuu Bivonan veljeksistä, joista kitaristi Kevin on aiemmin musisoinut mm. Trasnplantissa.

Sopivissa määrin punk rockilla maustettu ja ska perinteitä kunnioittavat rytmit vaihtelevat nopeasti ja ovat sävyltään aurinkoisia, kun taas sanoitukset ovat synkempiä. Edellisen albumin tiimoilta tuli tarkemmin perehdyttyä bändin lyriikoihin ja kyllähän sieltä tälläkin kertaa löytyy paljon nokkelasti ilmaistua nerokasta maailmankatsomusta tavallisin ihmisen silmin katsottuna, eikä ole mitään “Fuck the System tai Life is shit”- osastoa. Levyn biisien tarinoista rupea vilisemään silmissä Kallion kadut, niin hyvinä kuin huonoine puolineen.

Albumin helpoimmin avautuvat rallattelut ovat Title Holder ja kovisbilemuijasta kertova She´s Kerosene. Rancidin kanssa kimpassa vedetty Got Each Other toimii kanssa hyvin ja poliittisesti kantaa ottaa selkeimmin perinteisiä ska-rytmejä kunnioittava Leap of Faith.

Ska Punk Ain’t Dead!

 

 

Tilanteeseen: Aurinkoinen päivä

Kenelle: Jenkki ska punkin ystäville

Arvosana: 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *